Vi har høvelig bra kontroll til lørdag, sier arrangementsansvarlig Einar Roger Pettersen til VOL. Lørdag formiddag starter syklistene rittet på Stokmarknes. Etter 15 eller 26,5 kilometer kjører de i mål på Melbu.

Trippelpin

Ulvøytråkket er siste del av Ulvøytrippelen. De som har deltatt i både Ulvøyløpet og Ulvøyrennet, har nå muligheten til å sikre seg trippelen.

- Totalt er det 59 personer som har muligheten til å få trippelen, sier Pettersen. Trippelen kan man sikre seg både om man deltar i trimklassen eller i konkurranseklassen.

Så langt har 23 syklister meldt seg opp til lørdagstråkket. Arrangørene oppfordrer flere til å melde seg på.

Jevnt

I konkurranseklassen er det 15 deltakere som kan kjempe om trippelen. Mest spennende er det i klassen menn 40-49 år. Der kjemper Kjell Arne Kristiansen og Børge Hansen om å bli klassens vinner. Også i menn 50-59 år er det jevnt mellom Torstein Svensen og Rune Pettersen fra Medkila Skilag og Aage Bottolfsen fra Sortland og omegn skiklubb.

I klassen jente 15-16 år konkurrerer tvillingene Maja og Ingrid Sørensen fra Stokmarknes IL. I fjor var det Maja som tok seieren, men etter årets renn og løp ligger de helt likt.

I de andre konkurranseklassene står deltakerne alene, og har med det sikret seg topplasseringen.