Melbo - Medkila 1-2

90: Dommeren blåser av kampen. Melbo taper altså sin siste hjemmekamp for året, mens Medkila tar sin aller første seier denne sesongen.

MÅÅÅÅL! 89: Medkila får straffe etter at en Medkila-spiller ble revet ned i feltet! Ivan Razumovic setter den inn, og Medkilas første seier er i emning.

87: Stillingskrig nå. Begge lagene ønsker å avgjøre.

78: Igjen er bortelaget på besøk fremover på banen. Laget øyner sjanse til seier.

74: Medkila er farlig frempå igjen. MIL har mistet det klare overtaket laget hadde tidligere i omgangen. Thomas Rønning, som har gjort mye fint fremover på banen fra sin stopperposisjon er gått ut. Det samme er målskårer Nils Arne Stikkholmen.

MÅÅÅÅL! Etter 65 minutter får Medkilas Erik Andre Olsen på et særdeles sjeldent besøk innenfor MILs målfelt sjansen til skåring. Og det sørger han da også for. Dermed står det 1-1. Det er - selv med lokalavisjournalistens øyne slekk ikke noe rettferdig resultat.

Her kan du følge Sortlands kamp.

59: Adrian Pedersen fyrer av et skudd, som ender i retur og hjørnespark. Det blir det ikke noe ut av.

56: Igjen spilles Nilsen Nikolaisen gjennom, og igjen sliter han med å utnytte sjansen. Det positive er at sjansene kommer som resultat av at MIL endelig får spillet til å sitte noe bedre.

52: Nå er det sjanse på sjanse. Torjus burde klart å utnytte muligheten da han ble spilt gjennom. Nå bør MIL avgjøre kampen.

49: Adrian Pedersen spiller Torjus Nilsen Nikolaisen pent gjennom, men storskåreren får ikke stokket sine lange bein. Minuttet senere forsøker Kristoffer Moss å heade ballen ned til Torjus, som er i skåringsposisjon. Der skulle kanskje Moss vært mer ego.

48: Det ser ut til at blåtrøyene har bestemt seg. De er så langt klart hvassere enn Medkila i andre omgang.

Da er andre omgang blåst i gang, og det gjenstår å se om hjemmelaget får til å vise seg fra en bedre side enn det har klart i den første omgangen. Selv om MIL ikke lenger har sjanse til å klare seg i divisjonen vil det være smertefullt å eventuelt tape mot det suverent svakeste laget i divisjonen, og det på hjemmebane. Medkila står med fattige to poeng før dagens kamp, mens MIL har 27 poeng.

PAUSE

43: Da nærmer det seg pause i kampen, og her er det stort sett bare skåringen som har varmet i det iskalde regnværet. Og i det den setningen skrives er MIL milimetre fra å sette ballen i mål etter et innlegg fra Torjus Nilsen Nikolaisen.

MÅÅÅÅÅL! 40: Nils Arne Stikkholmen sklir et innlegg i mål fra fem meters hold, og det kan være det som får MIL til å senke skuldrene. Det ville vært ergerlig for hjemmelaget om Medkila fikk sin første seier for sesongen i Hadsel.

39: Sønn av den gamle fotballhelten Stein Berg Johansen - Birk - får mulighet for Medkila fra 16 meter, men brenner ballen over.

32: Nå er det stillingskrig, og temperaturen stiger. Det kommer noen etterslenger, fra begge sider.

23: Nå foregår spillet på Medkilas banehalvdel, og det er bare sporadisk de hvite får låne ballen. Men kampen er ikke blitt den sjansebonanzaen innledningen tydet på.

18: Herlig initiativ fra Nils Arne Stikkholmen, som sender et hardt innlegg inn foran mål. Torjus Nilsen Nikolaisen er to centimeter for lav til å klare å heade ballen i nota.

12. Medkila er faretruende nær skåring etter nok en tabbe i MILs forsvar. Bare flaks berger hjemmelaget fra en skåring mot. Melbo sliter veldig med å få spillet til å sitte, samtidig som laget gjør underlige tabber i forsvar.

11: Kampens første skikkelige mulighet kom da Ruben Tollefsen sendte avgjørede et skudd som bortelagets keeper igjen var frempå og reddet.

09: Edgars Butlers sender Torjus Nilsen Nikolaisen gjennom. Storskåreren er bare centimetre fra å snappe ballen foran målvakten til Medkila.

02: Mot oddsene er det harstadlaget som er kommet best i gang, selv om MIL nå ser ut til å være bedre med. Blåtrøyene er kommet til et par innleggssituasjoner. Vi ser for oss at dette blir en sjanserik kamp.

00: Da er vi i gang på Melbu, og Medkila får hjørnespark etter få sekunder. MIL rydder imidlertid opp. Ved utspillet ga hjemmelaget ga en stor tabbe fra hjemmelaget nesten Medkila muligheten til å få en drømmestart på kampen.

Dommere er Ole Ragnar Jansen Knutsen fra Beisfjord, med Frank Tore Nilssen (Stokmarknes IL) og Jan Anselm Kristoffersen (Nord/Sprint IL) som assistenter.