Et samarbeid mellom Blues Invest, Hurtigrutens Hus - og selvsagt artisten selv gjorde at Lønningsbluesen på fredag ble en voldsom musikalsk opplevelse.

Vinnerlodd- Dersom dere hadde måttet kjøpe billetter til konserten, så kunne dere ansett billetten som vinnerlodd, fristet Jon Lauvland Pettersen i forkant.

Og Waldemar innfridde så til de grader.  Rundt 50 personer møtte opp til de som nok ble en snakkis etterpå. Artisten spilte under Øyafestivalen i sommer, og den opptredenen fikk strålende kritikker.

KritikkerWaldemar høres definitivt ut som en som er eslet for å spille for et stort publikum. Samtidig var han på Hurtigrutens Hus et særdeles sympatisk innslag, full av mørk humor.

Han både sang og spilte gitar som en ung Neil Young.

- Vanskelig å skriveMusikkanmelder Egon Holstad har skrevet om Waldemar at han er et av de største talentene vi har sett av singer/songwritere her til lands på mange, mange år.

- Jeg brukte førti år på den første plata mi, og allerede er jeg blitt spurt om når den neste kommer. Det er fortvilende vanskelig å skrive sanger, sa Waldemar, til høylydt humring fra det særdeles fornøyd konsertpublikum.

For vår del håper vi for all del at den neste utgivelsen ikke tar så lang tid å lage.