Lihallen Kulturgård har noen ganger i året kulturelle innslag. Fredag kveld var perlen i Sigerfjord nok en gang åsted for kultur av ypperste merke.

Omlag femti mennesker, det det var plass til denne kvelden, hadde tatt turen for å få med seg sopran Berit Meland synge vakkert med pianist Patricia Manwaring som følge.

Det ble en vakker og fin aften.

Mat attåt

Det var Tove Hov Jacobsen og Hans Jørgen Jacobsen som var vertskap for kvelden i Lihallen. Med seg på laget hadde de også datterens forlovede, Tom Gunnar Aasen. Han sto for kortreist tapas for kvelden til de som ønsket det.

Roald Mathisen, opprinnelig fra Melbu nå bosatt på Stokmarknes, var en av gjestene. Han var for første gang i Lihallen siden han gikk på skole i Sigerfjord for over femti år siden.

- Det er blitt utrolig vakkert her, sier han da VOL slår av en prat med han.

Men hvilke forventinger har han til musikken?

- Jeg går inn med åpent sinn. Jeg hørte Berit Meland synge på Kulturfabrikken tidligere i dag og derfor ville jeg få med meg dette, sier han.

Vakkert

På en usedvanlig varm og vakker kveld i Sigerfjord, ble det rett og slett vakkert også innenfor Lihallens fire vegger. Operaen falt tydelig i smak hos de fremmøtte og maten likeså.

- Det er så hyggelig å ha et familieselskap som dette, men det er såvidt vi har plass. Så jeg håper dere koser dere, sa vert og eier og driver av Lihallen Kulturgård, Tove Hov Jacobsen.

Se video fra konserten i videovinduet og bla i bildene fra konserten ved å bruke piltastene på PC/Mac og ved å sveipe på mobil/tablet.