Vesterålen Padleklubb:

Inviterer til padledag for familien

Vesterålen Padleklubb inviterer til familiedag for alle med enkelt friluftsliv søndag 11. september.

Den blir på Gisløystranda i Øksnes, i forbindelse med Folkehelseuka og Friluftslivets uke. Dette melder Vesterålen Padleklubb i ei pressemelding

Familiedagen er åpen for alle, og er heller ikke forbeholdt familier, selv om det er særlig fokus på at man skal kunne ha dem med.

Grilling

Padleklubben stiller med grill og grillkull, men ta gjerne med noen kubber ved eller litt grillkull om du har.

- Klubben stiller med laksebiter fra Nordlaks som folk får gratis, så lenge vi har – tilbehør tar du med selv. Du får selvsagt grille pølser, fiskekaker eller hva du ellers måtte ville ta med selv, også. Husk også tallerken/bestikk.

Fra klokken 13–14 blir det mulighet for å prøve litt padling for de som vil.

- De som tenker å gjøre det tar gjerne på vanlige turklær med ull under – og et ekstra skift i tilfelle man skulle bli våt. (Eller selvsagt våt-/tørrdrakt dersom man har det.) Vi har også tilgang til hus vi kan varme oss i dersom det er kjølig på søndag, og slange for å skylle utstyr, opplyses det.

Felles

Det legges også opp til en liten felles padletur dersom været tilsier det, for de som har padlet noe før. Gisløya er for øvrig en 10 på skjæret post, så her kan man få seg et skjær til hvis man vil.

- For interesserte demonstrerer vi også forskjellige typer redninger og rulling, dersom det er ønskelig, vi hjelper også gjerne til dersom noen vil friske opp redning/rulle. Velkommen til padledag på Gisløya, sies det i pressemeldinga.

Mer å lese på vol.no:

 
VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Leses nå:
Kultur

– Hvem skulle tro at jeg skulle vokse opp og bli ei søt, lita mus?

Nei, akkurat ei mus er det kanskje ikke mange som hadde sett for seg Bjørn Sundquist spille på Nationaltheatret. Men det var nettopp det han gjorde, riktignok bakfull og med røykhoste. Denne uka har den kjente skuespilleren tatt med publikum i Andøy, Hadsel og Sortland på en reise gjennom hans hælvettes liv.

100-åring feiret hundreåring

Hundreåringen Rolf Arntsen ble med på korfesten til hundreåringen Stokmarknes mandskor i Hurtigrutens Hus lørdag.

Kan vinne Gullruten for Johaug-dokumentar

Ivar Waage Johansen (23) fra Øksnes har de siste årene jobbet med flere av våre største idrettsstjerner som tv-klipper og regissør i produksjonsselskapet Globus Media i Oslo. Nå er han nominert til Gullrutens Fagpris som årets beste klipper for sitt arbeid med en Johaug-dokumentar.

Slik får du sprø kylling

Serverer du denne lekre italienske kyllingretten, vil du garantert bli godt likt av både unge og gamle.

Hør Ove Scheis låthyllest til Roy Stenersen

Ove Schei sin låt til sin avdøde venn Roy Stenersen er klar.