Bandet spiller soulbasert blues, med innslag av Chicago og Texas blues, meldes det i pressemeldingen. Det er vistnok funky blues med fart og trøkk.

Medlemmene er Per Øyvind Winther, Tore Præsteng Thuen, Fred Jørgen Kampevoll og Kjell-Tore Nordli.

Per Øyvind Winther, trommer / lead vocal har spilt i band som Snekker Nilsen Bluesband, Geir Bertheussen Bluesekspress, Deja Voodoo trio, og en rekke andre band gjennom mange år.

Fred Jørgen Kampevoll, bass/vocal har spilt i band som Atlantic, Ti t to, Samlebandet, Leif Jacobsen band, samt en lang rekke band iløpet av 30 år. Tore Præsteng Thuen, gitar/vocal Har spilt i band som Thuens Bluesmobile, Herrelaus hund, Peace of Cakes, i tillegg til en rekke andre band i Tromsø.

Kjell-Tore Nordli orgel/piano er en velrenomert musiker fra Bardu, har spilt med forskjellige kjente artister, og spiller jazz, soul og blues. Et solid løft for bandet!

Hans Trasti Isaksen er stand-in for bandets faste gitarist på denne konserten på Sortland. Hans har spilt i band som Mighty Marith & The Mean Men, Roots'n Boots og Reloaded, og er derfor et velkjent navn for publikum i Vesterålen.