Multievent er blant selskapene som står som arrangør bak flest konserter og fester i landet. De er nå på en stor oktoberfest-turné, og til helga kommer de innom Vesterålen. I samarbeid med det lokale eventselskapet Beatmix, med Rudi Hansen fra Kavåsen i front, inviterer de til fest på Andenes og Myre.

Førstkommende fredag inntar de Folkets Hus på Andenes. Lørdag står Øksneshallen på Myre for tur.

- Det blir en helaften spekket med country og rock, sier arrangør Rudi Hansen i en pressemelding.

Ackles tilbake

Til Vesterålen har de med seg sangeren, entertaineren og pianisten Stephen Ackles, som har gjestet regionen tidligere, blant annet for å synge med Bø Gospelkor.

- I 2003 satte Stephen verdensrekord i Elvis-synging, med 30 timer, 12 minutter og ett sekund sammenhengende. Dette blir ikke et Elvis-show fra hans side, men det dukker helt sikkert opp noen slagere fra stjernen, sier arrangøren i en pressemelding.

Too Far Gone-vokalisten kommer

Den andre artisten som blir med på konsertene på Myre og Andenes er Børge Rømma, kanskje mest kjent som frontfigur i countrybandet Too Far Gone.

- I løpet av de siste årene utviklet seg til å bli en svært etterspurt trubadur. Med en kombinasjon av rock og country, med gitar og en utrolig sangstemme, har han klart å trollbinde publikum på en hel rekke scener rundt om i landet, sier arrangøren. Så gjenstår det å se om andværinger og myreværinger lar seg trollbinde i helga.