Marion Ravn inntar Hurtigrutens Hus Arena første helgen i mars.  Med hele syv menn og kvinner i besetningen, ligger det til rette for en stort konsertopplevelse i retningen silkemjuke vestkystrytmer og rufsa rock’n roll. Det blir for øvrig 16-års grense i amfiet, opplyser konsertarrangør Jon Lauvland Pettersen i en melding til VOL.

Å feire 20-års jubileum som plateartist før man har fylt 30 er ikke alle forunt, men for Marion Ravn er dette faktisk realiteten. Jenta fra Lørenskog har tilbrakt størstedelen av livet i rampelyset; først som barnestjerne her hjemme, så erobret hun verden som den ene halvdelen av M2M, før hun viste en ny og mørkere side ved seg selv med solodebuten «Here I Am»  2005.

Mange vesterålinger har fått med seg at Marion Ravn har sterker røtter både i Lødingen og i Bø, så turen nordover en høyst sannsynlig en ekstra bonus for henne.

I 2012 slapp hun singelen «Colors Turn To Grey». Innimellom egne utgivelser har Marion rukket å arbeide og turnére med store navn som Pink, Meatloaf og "vår egen" Kurt Nilsen, samt vært dommer i TV-suksesser som Idol og én av syv artister i ”Hver gang vi møtes”.

I 2013 var tiden inne for en ny fullengder fra Marion, og hun slapp ”Songs From A Blackbird”. Denne gang uten noe stort plateselskap i ryggen, men på eget selskap. For Marion betydde dette mindre tidspress, og mer frihet. Albumet ble skrevet hjemme i leiligheten hennes, og i mai 2012 gikk hun første gang i studio. Stjerneprodusenter som Max Martin var denne gang byttet ut med hjemlig talent; nærmest ved en tilfeldighet kom Marion i kontakt med Even Ormestad og Thom Hell. Da de kom sammen i studio fant trioen umiddelbart tonen, og for Marion føltes det som om hun endelig hadde møtt produsenter som skjønner henne og hennes låtskriving, heter det i meldingen.

2013 ble et fantastisk år for Marion Ravn med deltakelse i TV2-suksessen "Hver Gang Vi Møtes", utgivelse av sitt første album på 8 år med "Songs From A Blackbird", og konserter over hele landet. I kjølevannet av suksessåret har produktiviteten og kreativiteten til Marion nærmest løpt løpsk. I løpet av vinteren og våren 2014 skrev Marion så mange nye låter at det  til slutt nærmest ble umulig å samle alle de nye idéene og låtene på ett album. Dette resulterte i at hun like gjerne delte albumet i to utgivelser – Scandal Vol. I som ble  sluppet 22. september, og Scandal Vol. II som kommer i januar 2015.

Marion har på dette prosjektet samarbeidet med et stjernelag innenfor norsk musikkliv; deriblant Simone Eriksrud, Thomas Kongshavn og Kjetil Holsmstad Solberg (Violet Road) på låtskriversiden, Thom Hell, Even Ormestad og Børge Fjordheim på produsentsiden, mens artister som Thomas Dybdahl, Cato 'Salsa' Thomassen og Christer Knutsen har bidratt som musikere. Resultatet har blitt et pop-album av høyeste kvalitet som oser av kreativitet og musikalsk sjarm.