- Sett av søndagen til å trimme lattermusklene i Hurtigrutens Hus, skriver arrangøren i en pressemelding.

På scenen står bergenseren Bjarte Hjelmeland klar med forestillingen «Gu kor gøy», som har mottatt fantastiske kritikker over hele landet. Og det er nettopp gøy Hurtigrutens Hus lover at det skal bli.

- Dette fantastiske showteateret ble sett av 50.000 bare i Bergen, og er en forestilling som trimmer lattermusklene fra start til slutt. Multitalentet fra vest gestalter et herlig knippe roller, alt fra Norske Talenter-Angelina, via Siv Jensen, vår egen Trude Drevland - til en fin borgerfrue med bakgrunn som sexturist i Thailand. Og så er det Arne fra Grimstad, da, som forteller om sitt liv som jordspiser. Vi får hele historien fra den tida han måtte knabbe jord i kommunale bed til nå som han har råd til å kjøpe den beste jorda som er å oppdrive på Plantasjen.

- Sjukt? Ja, så absolutt. Verdt å se? Ja, gjett! I løpet av forestillingen blir det 12-13 sceneskift, og det går unna i et forrykende tempo, sier arrangøren.

Tekstene er skrevet av Lene Kongsvik Johansen, Ingrid Bjørnov og Pernille Sørensen.

- Vi har sett showet på Chat Noir, og kan varmt anbefale det. Vær rask med å bestille billetter, da det allerede er solgt 350 billetter. Vi håper på helt full storstue, og knakende god stemning.