(Foto: Eirik Helland Urke)

Foto: Eirik Helland Urke

18 kunstnere på tre etasjer

I Nyksund er det til helgen hele 18 kunstnere som stiller ut sine arbeidere.

Under årets høstutstilling i Nyksund Kulturfabrikk blir det også i år et spennende og variert uttrykk, hvor hele 18 kunstnere er representert. Arbeidene er spredt over tre etasjer. De kunsteriske visuelle og lydmessige utrykkene viser bredden i det meste av kunstnerisk produksjon fra Vesterålen, enten kunstnerne er etablert eller har tilknyttning til regionen.

- Det blir utstilt alt fra maleri, grafikk, skulptur, installasjon, tekstil-, video- og lyd-kunst til grafitti, opplyser Marius Almås Johansen til VOL.

Årets utstillere er Svein Terje Bang, Myriam Borst, Bjørn Elvenes, Rolf Etnan, Britt Boutros Ghali, Anja Veronica Hansen, Ragnhild Adelheid Holten, Marius Almås Johansen, Ivar Mallaug, Asle Lauvland Pettersen, Ingunn Judith Moen Reinsnes, Karel Rouwenhorst, Christian Skagen, Sigrid Szetu, Gunn Vottestad og Paul Timo Vrebalovich. Årets unge kunstere er Willliam Bentsen og Sofus Vrebalovich.

Mer å lese på vol.no:

 
VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Leses nå:
Kultur

– Hvem skulle tro at jeg skulle vokse opp og bli ei søt, lita mus?

Nei, akkurat ei mus er det kanskje ikke mange som hadde sett for seg Bjørn Sundquist spille på Nationaltheatret. Men det var nettopp det han gjorde, riktignok bakfull og med røykhoste. Denne uka har den kjente skuespilleren tatt med publikum i Andøy, Hadsel og Sortland på en reise gjennom hans hælvettes liv.

100-åring feiret hundreåring

Hundreåringen Rolf Arntsen ble med på korfesten til hundreåringen Stokmarknes mandskor i Hurtigrutens Hus lørdag.

Kan vinne Gullruten for Johaug-dokumentar

Ivar Waage Johansen (23) fra Øksnes har de siste årene jobbet med flere av våre største idrettsstjerner som tv-klipper og regissør i produksjonsselskapet Globus Media i Oslo. Nå er han nominert til Gullrutens Fagpris som årets beste klipper for sitt arbeid med en Johaug-dokumentar.

Slik får du sprø kylling

Serverer du denne lekre italienske kyllingretten, vil du garantert bli godt likt av både unge og gamle.

Hør Ove Scheis låthyllest til Roy Stenersen

Ove Schei sin låt til sin avdøde venn Roy Stenersen er klar.