Bare 14 år gamle, fra ei lita bygd i Andøy, og allerede godt kjent i kommunen, det er en bragd i seg selv. Hvordan klarer de det?

Inspirasjonen finner de i andre musikere og artister, samt sin familie og vennene. Som de fleste andre på sin alder er de nervøs før de går på scenen, men de har lært seg noen triks.

– Vi fikk et tips fra dirigenten i koret Samklang, der vi er med. Hun sa vi burde prøve å ta ti knebøy før vi går på scenen. Hun sa og at det var lurt å puste i fra magen, og tenke på noe helt annet enn at vi skulle ut på en scene for å synge til flere mennesker. Vi går også på do før vi skal synge foran et publikum, kan Chalotte fortelle.

De øver på musikken på rommene sine, det blir selvsagt en del krangling, de er tross alt to søstre med forskjellig musikksmak. Dette har de gjort en stund, men hvor mange år er de ikke sikre på. Men de tror at det at de har vært med i teater har en del å si for at de startet med musikk.

– Vi krangler en del, men det går fort over, og det blir jo bra til slutt. Vi har ganske forskjellig musikksmak. Men det løser seg alltid, og vi blir enige om hvilke sanger vi skal framføre, sier Andrea.

Hør jentenes favorittsanger på Spotify.