Det forventes fullsatt hus når Deadline Media arrangerer etterfest etter VG-listakonserten.

Arrangørene satser på 900 festklare vesterålinger og andre i Kulturfabrikken etter VG-lista-showet på Sortland 30. juli. Allerede før de visste om det ble VG-listakonsert eller ikke, leide Deadline Media Kulturfabrikken for å lage en kjempestor etterfest.

- Knallfest

- Vi har lyst til at det skal skje ting på Sortland, og med alt det engasjementet er folk uansett gira på en fest, sier Stein Inge Pedersen i Deadline Media.

Nå har de fått bekrefta at Donkeyboy skal spille full konsert på festen. I tillegg kommer Loveshack, som sies å være et av Norges mest brukte eventband, og skal varme opp. De spiller et stort spekter 80-tallsmusikk, og Stein Inge Pedersen tror det blir en knallfest.

Plass til 900

Amfiet skal bli kjørt inn i Møysalen, og det er i alt plass til 900 festgjester. Det inkludert crew, artister og andre som eventuelt få lyst til å komme. Det vil bli solgt egne VIP-billetter til et VIP-område med mat, egen bar og mingling. Ifølge Pedersen har noen av artistene i andre byer gått opp på scena og begynt å spille, men det kan kan han ikke garantere.

- Det må bli opp til dem, og til hvor bra stemning det er Men det ligger an til at det kan bli mulighet for mingling med noen av artistene, sier han, og er sikker på at stemninga vil bli på topp.

Tror på utsolgt fabrikkfest

Mens barn og ungdom har sin fest på VG-listakonserten på dagtid, blir etterfesten de voksnes fest, og vil ha 20-årsgrense. Pedersen sier at ryktene om festen allerede har begynt å gå, han har allerede fått spørsmål om hvor man kan kjøpe billetter, og han tror dermed det vil bli utsolgt.

- Nå er det kort tid igjen, og jeg tror folk er klar for en fest, sier Pedersen i Deadline Media.