Øystein Beddari fra Vesterålen Online og Stein Inge Pedersen fra Deadline Media tror det blir en knallbra fest. Foto: Kristine Lindebø

Det kan bli 900 gjester på Den Store Etterpåfesten etter VG-listakonserten 30. juli. Arrangør Deadline Media byr på to fulle konserter, med Donkeyboy og Loveshack, eget VIP-rom, DJer, mange overraskelser, og kanskje til og med mingling med artistene.

- Donkeyboy spiller en hitparade uten like! sier Deadline Medias Stein Inge Pedersen, som sammen med VOL gir bort billietter til to heldige festløver.

Tror på utsolgt

Drammensbandet skal spille full konsert, og seks fra crewet deres kommer til Sortland kun for etterfest-konserten. Under selve VG-listashowet har nemlig alle artistene noe nedstrippa versjoner av låtene, på grunn av tidssjemaet.

Pedersen har til nå solgt over 500 billetter til etterfesten, og er veldig fornøyd med det. Han tror resten av billettene vil ryke med, de også.

- Vesterålinger er ikke så vant til å måtte forhåndsbestille billetter. Her ser vi an været, og er dessuten vant til at det ikke blir fullt. Men det kan bli noe annet denne dagen, sier han.

Etterfesten er uansett kun innendørs, og dermed ikke væravhengig, minner han på. Deadline Media har leid hele Møysalen og Blåboksen, og festen blir den største i Vesterålen noensinne. Det blir også første gang Kulturfabrikken holder et arrangement av denne typen.

Overraskelser

Selv om han ikke kan love noe konkret, røper Pedersen at det helt sikkert vil bli flere overraskelser underveis på festen. Alle artistene og hele crewet til VG-listakonserten er invitert, og vil ha Blåboksen for seg selv på starten av kvelden. Etterhvert vil også de trekke inn i Møysalen.

Etter de to konsertene vil DJer fra VG-lista holde musikken og dansefoten i gang utover natta. Deadline Media har hatt tett kontakt med Monster, som produserer VG-listashowet, hele veien.

- Vi kan ikke si hva eller hvem, men  ser ikke bort ifra at det vil bli gjesteopptredener av de andre artistene også. Det blir utrolig tøft dette! sier Pedersen.

Vinn billetter!

Vesterålen Online har inngått et samarbeid med Deadline Media, og trekker to heldige vinnere som får hver sin billett til Den Store Etterpåfesten.

Slik blir du med i trekninga:

  1. Ta bilder som er VG-lista-relatert eller inspirert. Alle bilder er med i trekningen.

  2. Legg bildene på Instagram med emneknaggene #Etterpåfesten og #SortlandsAvisa

  3. Konkurransen har 20 års aldersgrense, på grunn av aldersgrense på arrangementet

Utvalgte bilder med disse emneknaggene vil også bli publisert i SortlandsAvisa. Dette gjelder også bilder fra selve arrangementene, VG-listakonserten og Den Store Etterpåfesten.

- Det er bare å legge ut bilder, oppfordrer Øystein Beddari i VOLs markedsavdeling.