– Det er et eventyr. Vi hadde sett for oss at vår første sommersatsning skulle trekke folk, men vi sa til hverandre at fullt hver dag ville det ikke bli, sier Svein Spjelkavik hos teaterklubben på Dverberg.

– Vi har spillt for fulle hus hver dag og må avvise folk hver eneste kveld, sier Spjelkavik.

Gode tilbakemeldinger

Tilbakemeldingene fra publikum har vært udelt positive.

– Fantastisk oppsetning av Karius og Baktus på Dverberg! Hipp hurra! Dere er og blir Norges beste barneteater, sier Sigrun Tara Øverland, produsent hos Kulturfabrikken på sin facebookside.

– Fantastisk teater på Dverberg! Vi er heldige som har teaterklubb 81, sier designer Marte Wiik fra Andenes på sin facebookside.

– Ei fantastisk forestilling med Karius & Baktus med TK81. Alltid en fornøyelse å være på Dverberg, sier kulturprodusent og designer Ingmar Wåhlberg fra Bø i Vesterålen på sin side.

Tanntroll-debutanter

– Et av de artigste øyeblikkene på scenen hver kveld er når tann-troll-debutantene dukker opp på scenen. Dette er et nytt flott grep fra Katrin Strøm og Nikoline Spjelkavik som har instruksjonen på stykket. Før vi spiller siste forestilling torsdag har 25 unge andværinger debutert som teaterstatister i rollen som tanntroll.