Når det gjelder spørsmålet om formålet med kjøp av Hurtigrutens Hus KF så har du fått en fyldestgjørende forklaring fra kommunestyre representant Lina Vibe (H). Jeg har intet ytterligere å tilføye.

Også når det gjelder økonomi og budsjett for Hurtigrutens Hus KF så har Lina Vibe (H) forklart deg realitetene. La meg si det slik at når posisjonen under valgkampen sa seg villige til å rydde opp i kommune-økonomien ja da inngikk også Hurtigrutens Hus KF i denne lovnaden. At sittende posisjon ikke lykkes med sin snu operasjon skyldes i stor grad at Hurtigrutens Hus KF ikke blir tilført tilstrekkelige med midler.

Høyre har forøvrig i tidligere budsjettforslag foreslått styrke driften med 2 millioner kroner. Når det gjelder prosessen rund daglig leder Jon Lauvland Pettersen,s fratreden så er dette er en personal sak som jeg verken kan eller ønsker diskutere med deg. Behøver du ytterligere informasjon om denne saken utover det som allerede er fremkommet i media så står du fritt til å kontakte styreleder eller nestleder i Hurtigrutens Hus KF

Så til ditt forsøk Runde Guldberg på å sette fokuset på noe helt annet enn de virkelige problem. Jeg kan personlig love deg at det skal du slettes ikke lykkes med. Jeg kommer til å forholde meg til dagens problematikk rundt Hurtigrutens Hus KF. Ikke historien rundt kjøpet eller tidligere posisjons drift av foretaket. Som kjent er ingen av disse delene reversible.

Forøvrig legger jeg merke til at du i din kommentar ikke nevner med ett eneste ord forholdet rundt de to styrerepresentantene i Hurtigrutens Hus KF som snakker usant til pressen. Dette er vel bare en fillesak ? Ei heller nevner du noe bekymringer for om Hadsel kommune bedriver en forsvarlig personalbehandling for det er tydelig at du har tillit til at styret har opptrådt korrekt i Jon Lauvland Pettersen saken.

Undertegnede gjør oppmerksom på at jeg for ettertiden ikke kommer til å bidra i noen videre diskusjoner med deg i denne sak.