Plassert i varme og hjemmekoselige omgivelser i en rød sofa satt Jonas og Gro og samtalte om hvor ille vi har det i fedrelandet. I en sofasamtale styrt av nylig avgåtte NRK-profil Anne Grosvold, nå i "ren" AP-drakt. Velvilligst annonserte NRK at neste sofasamtale mellom Gro og hennes tidligere assistent skulle finne sted i Bodø i en tilsvarende samtale styrt av x NRK profilen.

Kjære NRK og AP: La oss slippe en slik flau forestilling i Bodø. La oss slippe å få flysendt påvirkere nordover som ytterligere skal nedsnakke landsdelen og ikke minst Nordland. Vi har aldri hatt en økonomisk vekst i Nordland som vi har opplevd de siste år. Optimismen i næringslivet er på topp. Ledigheten er på et svært lavt nivå. Vi er rigget for å ta nye steg oppover. Vi har alt av ressurser som en voksende befolkning i verden etterspør. Energi, mineraler og mat (fisk.)

La oss slippe flere påkjenninger fra folk som skal vinne stemmer på negativ markedsføring. La skatteplanleggerne Jonas og Gro velge en annen destinasjon for svartmaling og sinne enn Nordland. NRK blir uansett med dere!