Eliteserielaget får besøk av Nordpolen fra Narvik.

Følg kampen live på VOL fra 16.30.

Kampen i Sortlandshallen blir historisk, ettersom det er første gang Vesterålen har et eliteserielag i futsal.

– Vi håper at det kommer masse folk og ser på slik at vi får ei god ramme, sier Vesterålen-spiller Marius Jørgensen til SortlandsAvisa.

Les også: Vil skape futsal-miljø i Vesterålen

– Thriller

Vesterålen gikk ubeseiret gjennom første seriehelg, med to seiere mot svak og middels god motstand. Nordpolen hadde det hakket tøffere.

– De tapte mot Sandefjord, som jeg mener er det beste laget i eliteserien. I andre kamp mot KFUM, et lag med lang erfaring i eliten, lå de under 0-2, men kom slo sterkt tilbake og vant kampen, sier Jørgensen.

Han anslår at Nordpolen og Vesterålen er to jevngode lag.

– Jeg tror det blir noen skikkelige thriller-kamper, sier Jørgensen, med henvisning til at lagene møtes på nytt allerede søndag.

Etter hjemmekampen lørdag, må nemlig Vesterålen til Narvik for å spille returoppgjøret søndag.

Les også: Jonathan Barlow klar for landslaget

– Høy tenning

En annen sentral spiller på Vesterålen futsal, Jonathan Barlow, er svært fornøyd med at laget tar med seg to strake seiere inn til første hjemmekamp.

– Det var artig å gjøre det godt i helga. Selv om motstanden kanskje ikke er tippet blant de beste lagene, har de likevel bitt fra seg. Vi bør være fornøyde med starten, sier Barlow.

Han ser fram til kampen mot Nordpolen.

– Narvikværingene har et godt lag og de kommer til å kjøre hardt på. Kampen blir et realt lokaloppgjør der begge lagene kommer til å gi alt for å vinne. Tenningsnivået blir høyt, spår Barlow.

Futsal er ikke en stor publikumsidrett i Norge. Barlow håper likevel at det kommer et anselig antall publikummere til Sortlandshallen.

– Jeg kan love høy tenning og mye artig futsal. Målsettingen vår er å vinne begge kampene.