Vesterålen futsal - Nordpolen 2-1

2. omgang:

40: Kampen er slutt!

39: Sekunder før slutt avslutter Nordpolen rett over krysstolpen.

39: Ett minutt igjen. Det ser ut til å gå veien for Vesterålen, som avverger en brukbar Nordpol-sjanse til corner. Den påfølgende corneren settes like utenfor.

35: Ingen veldig store sjanser de siste minuttene, men det er en tøff og intens kamp.

28: Nordpolen reduserer. Simon Evjen får en del rom og skyter hardt til høyre i mål.

24: Vesterålen scorer enda et mål! Mats Torbjørnsen har en enkel jobb når han setter ballen i så å si åpent mål etter innlegg fra høyrekanten.

23: Vesterålen scorer! Simon Laugsand skyter hardt og kontant i mål fra relativt kort hold.

22: Vesterålen med innspark, som ender med skudd i stolpen.

21: Kampen er i gang igjen.

Pause

20: Da er det pause i Sortlandshallen.

Stillingen er 0-0 etter en ganske jevnspilt første omgang med en god del relativt store sjanser til begge lag.

Sortlandshallen er stappfull med ivrige publikummere lørdag ettermiddag. Folk ser ut til å like futsal også!

1. omgang:

19: Vi er inne i siste spilleminutt før pause. Vesterålen med innspark som nesten ender i en farlig contring til Nordpolen.

18: Ny time-out.

17: Vesterålen med farlig skudd, men keeper redder til corner. Corneren ender i ingenting.

16: Frispark til Nordpolen rett foran straffefeltet. Vesterålen får blokkert skuddforsøket.

15: To store muligheter til Vesterålen, men ingen mål nå heller.

14: Vesterålen skyter over.

12: Lagene tar time-out.

10: En jevn kamp så langt, men hjemmelaget med et lite overtak nå.

9: Frispark i farlig posisjon til Vesterålen, men det ender med en dårlig avslutning langt til side for mål.

8: Frispark til Nordpolen langt inne på Vesterålens banehalvdel. En Vesterål-fot får avverget til corner, som ender i ingenting.

7: To store sjanser for Vesterålen, først etter innspark og deretter på corner, men Nordpol-keeperen rydder unna.

5: To cornere på rad for Vesterålen, men laget klarer ikke å skape noen farligheter.

6: Nordpolen med en brukbar sjanse, men keeper har kontroll på langskuddet..

4: Vesterålen futsal skyter like til side for mål fra skrått hold.

1: Kampen er i gang.

16.45: Kampen er straks i gang, men først ett minutts stillhet for ofrene i Paris-terroren.

--

Lørdag spiller Vesterålen futsal sin første hjemmekamp i historien.

Eliteserielaget får besøk av Nordpolen fra Narvik.

PS: Kampen blir dessverre ikke streamet av forbundet.

Følg kampen live her fra 16.45.

Tror på jevn kamp

Vesterålen gikk ubeseiret gjennom første seriehelg, med to seiere mot svak og middels god motstand. Nordpolen hadde det hakket tøffere.

– De tapte mot Sandefjord, som jeg mener er det beste laget i eliteserien. I andre kamp mot KFUM, et lag med lang erfaring i eliten, lå de under 0-2, men kom slo sterkt tilbake og vant kampen, sier Jørgensen.

Han anslår at Nordpolen og Vesterålen er to jevngode lag.

– Jeg tror det blir noen skikkelige thriller-kamper, sier Jørgensen, med henvisning til at lagene møtes på nytt allerede søndag.

Etter hjemmekampen lørdag må nemlig Vesterålen til Narvik for å spille returoppgjøret søndag.