- Det er ganske greit først på dagen med sørlig frisk bris, i ytre strøk opp i stiv kuling. Oppholdsvær først på dagen, men på ettermiddagen kommer det en liten vinddreining. Da vil det bli noen regnbyger, sier meteorolog ved Vervarslinga for Nord-Norge, Raphael Goethe.

Temperaturen vil ligge mellom fem og sju grader.

Trafikken

Ved flyplassene i regionen er det ikke meldt om noen problemer fra morgenen av.

- Torghatten Nord AS informerer om kansellering av B-rute i fergesambandet Lødingen-Bognes i dag.MF Barøy innstiller B-ruta inntil videre på grunn av feil på fergekai. Sambandets A-rute gjennomføres som normalt i henhold til oppsatt ruteplan, skriver Torghatten Nord i ei pressemelding.Det opplyses at ny informasjon vil bli gitt før kl. 1500 i ettermiddag. På veiene meldes det om bare og våte veier.

Brokløysatunnelen, i Sortland kommune, vil bli stengt i perioder på inntil en time og manuell dirigering på grunn av vedlikeholdsarbeid i periodene mandag til fredag fra 07:00 til 19:00. Utrykningskjøretøy kan passere. Gjelder fra 30.11.2015 klokken 07:00 til 04.12.2015 klokken 19:00. Ledebil vil være til stede og lede biler under perioden.