Vinje har hatt lederjobber siden hun var 25 år gammel, og nå er 46-åringen blitt ny daglig leder i Accountor. Ann-Kristin Vinje kom hjem til Vesterålen i 2003.

Da ble hun ansatt som assisterende rådmann i Hadsel. Etter fem år i rollen, fikk hun tilsvarende stilling i Sortland kommune.

Hadsel og Sortland

Etter en periode å ha fungert som rådmann i Sortland, før hun i 2012 ble økonomi- og administrasjonssjef i NorLense.

Det har hun vært de siste tre og et halvt årene.

– Jeg føler meg heldig som har fått denne muligheten. Regnskapsbransjen er ny for meg, men jeg liker både tall og folk, så rollen som daglig leder for våre fire kontorer i Andøy, Bø, Sortland og Hadsel passer meg utmerket, sier Vinje.

Les også: Opprettholder skjenke-vedtak

Norlense

Om Accountor sier hun at selskapet har rundt 25 ansatte i regionen, og at man for tiden er på utkikk etter dyktige regnskapsførere til virksomheten.

Overfor VA sier Ann-Kristin Vinje at hun opplever næringslivet i Vesterålen som fremoverlent, og at hun ser frem til å ta fatt på arbeidet for alvor.

Les også: Vinje bytter beite

Størst i regionen

Nils P. Hagen er direktør for Accountor i Norge. Han sier følgende om nyansettelsen:

– Vi har vært til stede i Vesterålen siden 1985. Våre kontorer på Andenes, Bø, Stokmarknes og Sortland har siden 1985 betjent det lokale næringslivet. Vi har nå introdusert Accountor Online som er den moderne måten å levere økonomitjenester.

– Accountor er glad for å ha Ann-Kristin Vinje på laget. Hun har erfaring fra bedriftsledelse, økonomi og personal. Ann-Kristin blir en del av et meget kompetent team.