Lørdag klokka 15.30 startet Vesterålens kamp mot trondheimslaget Tiller.

Det er første helgen i år det spilles fellesrunde i Eliteserien, og det er Sjarmtrollan som er verter i Breivikahallen i Tromsø.

Helgens kamper kan du følge direkte i videoen i denne artikkelen.

Vesterålen, som spiller i blått for anledningen, lå på fjerdeplass før lørdagens kamp.

Laget scoret tidlig i begge omgangene, men det hjalp lite mot et effektivt Tiller-lag, som banket inn flere kjappe mål og til slutt vant med tre mål, 7-4.

Tiller - Vesterålen 7-4:

0-1: I kampens første spilleminutt river Tiller-keeperen ned en motspiller i feltet, og Vesterålen får straffe. Ballen settes sikkert i mål av Mathias Dahl Abelsen.

1-1: Fire minutter ut i kampen utligner Tiller til 1-1.

2-1: I det niende spilleminutt scorer Tiller, og trondheimslaget har dermed snudd kampen på kort tid.

3-1: Ett minutt før slutt øker Tiller ledelsen.

Pause: Like før pause setter Vesterålen ballen i mål med et skudd i krysset etter et strålende angrep, men dommeren annullerer målet og gir frispark til Tiller. Dermed går lagene til pause med en noe ufortjent 3-1-ledelse til Tiller.

3-2: Også i andre omgang scorer Vesterålen i det første spilleminutt. Tobias Vibe sørger for reduseringen.

4-2: Like etter Vesterålens redusering øker Tiller igjen.

5-2: Tre minutter ut i andre omgang setter Tiller inn 5-2. Nå ser det stygt ut for Vesterålen.

5-3: Vesterålen får frispark cirka midt på Tillers banehalvdel. Skuddet reddes av keeper, som likevel klarer å fomle ballen i målet.

5-4: Tobias Vibe scorer sitt andre mål for dagen, og det er absolutt spenning i Breivikahallen igjen! 10 minutter igjen å gjøre det på nå.

6-4: Tiller får frispark rett utenfor Vesterålens straffefelt. Ballen bankes i mål, 7,5 minutter før slutt.

7-4: Vesterålen gambler, men det gir i stedet uttelling for Tiller, som skårer kampens ellevte mål.

Kampen er over, og Vesterålen tangerte sin mest målrike kamp i eliteserien.

Også i november ble det elleve mål, men da vant Vesterålen 10-1 over Krohnsminde. I dag ble det i stedet tap mot et effektivt Tiller-lag.