I forrige kamp vant Grorud 4-0. Vesterålen futsal hadde dermed mulighet til å ta en revansje lørdag kveld.

Tøff match

Kampen startet 19.00 og ble spilt i KVT-hallen i Trondheim.

– Det blir en tøff match, det blir det jo i alle kampene. Grorud ble mestere i fjor og har et bra lag. Vi håper likevel på å kunne revansjere 0-4-tapet, sa lagleder Martin Størkersen Myrlund før kampen.

Det ble også en tøff kamp, men ut i andre omgang hadde Vesterålen overraskende nok klart å oppnå en tremålsledelse. De slapp inn to mål mot slutten, men klarte å holde unna. Dermed ble det en knallsterk seier til Vesterålen futsal (se nedenfor).

Grorud - Vesterålen 4-5 (slutt)

0-1: I det andre spilleminutt setter Vesterålens Ervin Kozica inn kampens første scoring.

0-2: Thomas Aloyseous doblet ledelsen kort tid etter da han satte ballen i åpent mål.

1-2: Grorud fikk straffe, som ble satt via keeper og i mål.

(Pause)

1-3: Thomas Aloyseous scoret sitt andre for dagen.

1-4: Thomas Aloyseous banker ballen i krysset på en kontring ti minutter før slutt. Han har dermed scoret hat-trick!

2-4: Grorud reduserer til 2-4 på et kjapt skudd fra kort hold.

2-5: Grorud spiller uten keeper, og det gir flere gode muligheter til Vesterålen. Thomas Aloyseous scorer sitt fjerde.

3-5: Grorud banker ballen i mål direkte på friskpark, med 3.45 igjen å spille. Fortsatt spenning i kampen.

4-5: Der står det 4-5 etter at Grorud setter et frispark i stanga, er en Grorud-spiller først på ballen og setter den i mål.

Grorud skyter på innsiden av stolpen og mot sidelinja. Osloenserne jubler, men ballen var nok ikke inne. Rett etter er tida ute, og Vesterålen har tatt en svært sterk seier mot den regjerende seriemesteren.