Varg stilte med tre lag i turneringen, og det var G14-laget som gjorde det aller best, skriver klubben i en pressemelding.

I konkurranse med 19 andre lag, vant Varg gull i klassen G14-7er, etter å ha slått Tromsø IL i finalen. Det unge Tromsø-laget hadde vunnet alle sin kamper frem til finalen, hvor Varg ikke ga seg før stillingen var hele 13-2.

Gode spillere

Varg stilte også med et ungt lag i G16-klassen, hvor laget fikk tøff motstand. Uavgjort mot et forsterket Leknes-guttelag, og tap mot Mjølner og Tromsø IL's guttelag gjorde at laget røk ut i gruppespillet.

I 2005-klassen spilte Varg mot mange forskjellige motstandere, og gjorde sine saker veldig bra.

- Varg har flere gode spillere på dette laget, og det blir spennende å følge laget i årene fremover, står det å lese i pressemeldingen.

Stolt av innsatsen

Hovedtrener Lars Fagerlirøen er stolt av innsatsen til spillerne, og sier at gull i turneringen ikke kommer gratis. Varg trener nok endel mer enn de andre lagene på samme alder i regionen, og har mange treningsvillige spillere som vet at det lønner seg å legge ned innsats og fokus når de er på trening.

Neste store turneringer som FK Varg skal delta på er Piteå Summergames og sommerens store høydepunkt: verdens største fotballturnering: Gothia Cup i Gøteborg.