Melbotrener Thomas Rønning er godt fornøyd med seieren.

- Litt nervøst i starten, men så kommer vi skikkelig i gang og tar over banespillet og skaper en god del målsjanser. Veldig solid av oss, sier Rønning til Bladet Vesterålen.

Adrian Pedersen gav gjestene 1-0 ledelse i første omgang. Målet kom på et frispark. Den samme Pedersen økte ledelsen til 2-0 etter en halvtimes tid. Etter pausen ble det ingen mål.

God kontroll

Melbotreneren understreker overfor Bladet Vesterålen at spillet mangler en smule presisjon, men at han er godt fornøyd med gjennomføringen og synes at laget hans hadde god kontroll.

Etter kampen mot Medkila ligger Melbo på femteplass, men kamp mer spilt enn de fleste andre lagene. Sortland, for eksempel, ligger bare ett poeng foran, på andreplass, men har altså en kamp mindre spilt.

Ekstra spennende er det jo at det nettopp er Melbo og Sortland som møter hverandre i et durabelig nabooppgjør neste lørdag.