- Dette var utrolig gøy. Jeg har riktignok vært med på VG-listeshowet da det var i Sortland for to år siden, men dette var et mye større arrangement. Og så var det veldig artig å bli så godt kjent med artistene, sier en begeistret Henriksen til VOL.

For det var nettopp det å henge med ulike kjendiser han i hovedsak gjorde i løpet av de timene showet varte, og ikke minst tidligere på dagen. Blant artistene han fikk god kontakt med var blant andre Astrid Smeplass, Staysman, artisten Atoma og P3-programlederne Ronny Brede Åse, Silje Nordnes og Christine Dancke. Sistnevnte var for øvrig programleder under VG-listeshowet på Sortland.

Les også: Herman blir reporter for Coca Cola under ungdoms-OL.

-Viste oss byen

Den godeste Staysman, som også deltok på VG-lista på Sortland, fungerte nærmest som en slags guide for Henriksen og kompisen tidligere på dagen.

- Han syklet oss rundt i Oslo og vise frem byen. Vi fikk svært god kontakt. Han er en artig og hyggelig mann, understreker Henriksen.

- I starten var jeg veldig nervøs og spent på hvordan de ville oppføre seg. Da vi kom inn og hilste, viste det seg at de var kjempehyggelige, sier Henriksen, som hadde med seg en kamerat på reisen til Oslo.

Les også: Herman rocket Ungdoms-OL

Vil jobbe i media

Henriksen er ikke helt ukjent med å være tett på store arrangementer. I februar var Coca-Colas Snap-chat reporter under ungdoms-OL på Lillehammer. Opplevelsene fra disse to arrangementene, har bare forsterket Henriksens ønske om å jobbe innenfor media og Tv-produksjon når han blir litt eldre.

- Ja, den ambisjonen bare vokser, så får vi se hva som skjer, sier han.

At den unge sortlendingen melder seg på flere konkurranser i tiden som kommer, er slett ikke umulig.- Det kan tenkes, men akkurat per nå er det ingen konkurranse å melde seg, slår han fast.

Konkurransen Henriksen vant slik at han kunne delta på den nevnte drømmedagen, inkluderte å sende inn en video av seg selv. Der måtte han eksponere et av sine talenter. Ungdommen valgte å filme seg selv mens han syklet på enhjulsykkel. Det var nok til å imponere dommerne.