Det kommer en liten kabal av kjente og mindre kjente internasjonale, svenske og norske skuespillere.

Stjerner som Matt Damon, Christoph Waltz og Alec Baldwin er noen av de som skal være med og filme i Trollfjorden.

Les også: Ombord i denne giganten skal over hundre i produksjonsteamet bo

Størst sjanse i Svolvær

Skuespillerne og staben skal være i Svolvær en drøy uke før innspillingsstart. Ifølge Per Henry Borch, som er den lokale produsenten for filmen, vil det være størst sjans for å møte på dem der.

- Jeg tror nok at selve Trollfjorden blir en veldig dårlig plass å møte opp for slikt. Størst sjanse for å møte på noen av skuespillerne vil nok være i neste uke i Svolvær, sier Borch.

Etter det The Internet Movie Database (IMDB) skal skuespillere som Neil Patrick Harris og Kristen Wiig også spille i filmen. I følge NRK Nordland er det usikkert om de skal være med i de scenene som spilles inn i Norge.

Les også: Grønt lys for Hollywood-film

Politisk satire

"Downsizing" handler om at hvis mennesket var mindre ville vi hatt et mindre behov for energi, mat og bidratt til lavere forurensing. I filmen reiser de til en øko-landsby i Norge, men dette er ikke filmet her til lands.

- Manuset er lagt til Norge, så vi måtte jo være i Norge. Trollfjorden var den siste plassen vi besøkte i landet, og da sa produksjonsdesigneren og fotografen: "This is the place", sier Borch til NRK Nordland.

Les også: Trollfjorden stenges delvis under filminnspilling