Amerikanske Paul Simon, kanskje mest kjent som den ene halvdelen av duoen Simon & Garfunkel, står bak låter som «The Sound og Silence», «Mrs. Robinson» og «Bridge over Troubled Water».

Denne uka har han vært på hemmelig norgesferie, hvor han har reist langs norskekysten med hurtigruta MS «Trollfjord». Kommunikasjonssjef Rune Thomas Ege i Hurtigruten er svært sparsom med opplysninger, og vi ikke bekrefte om verdensstjernen har vært innom Vesterålen.

– Men jeg kan bekrefte at Paul Simon har vært om bord på MS «Trollfjord» på en ferie langs norskekysten. Etter rapportene var han svært fornøyd med opplevelsen, sier Ege.

Han vil heller ikke kommentere om Simon fortsatt er om bord.

– Vi er vant til at både popstjerner, presidenter, kongelige og skuespillere jevnlig reiser med Hurtigruten. Vanligvis kommenterer vi ikke hvem vi har om bord. Folk skal få lov til å være på ferie uansett hvem de er, sier Ege.

Simon ser ut til å ha hygget seg stort om bord. MS «Trollfjord» har på sin Facebook-side delt en video der de synger «Bridge over Troubled Water» sammen med verdensstjerna. Den kan du se her.