Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel med advarsel mot vanskelige kjøreforhold over store deler av Østlandet. Mesteparten av nedbøren vil komme mandag formiddag, med til dels sludd og regn nær sjøen og snø i høyden.

Ifølge Avinors nettsider er det flere forsinkelser og innstilte fly på avganger til og fra Evenes. For selv om det er strålende sol og fint i nord, skaper dårlig vær på Østlandet store forsinkelser. Flygningen fra Oslo til Evenes med SAS klokken 10.15 ble innstilt. Flyet som skulle ha gått 10.35 med Norwegian er forsinket, og ny tid er 16.20. 15.00-avgangen til Norwegian er innstilt.

Avganger fra Evenes er også rammet. Både SAS og Norwegian sine formiddagsflygninger, henholdsvis klokken 10.40 og 11.05 ble innstilt.

Norwegians flygning som tok av fra Evenes 06.35 mandag morgen landet i Oslo kl. 14.10. Flyet skulle opprinnelig gå direkte til Gardermoen, men måtte mellomlande på Værnes, omtrent klokken 09.45. Flyet er nå på Gardermoen, etter å ha lettet fra Værnes omtrent klokken 13.10.