Jitse Buitink beskriver låten My Child som en oppsummering av papparollen. Låten blir også brukt som tittelkuttet i nye youtube-serien «Linèa på kontinentet» som han har laget med datteren, Linèa (9). Serien har premiere førstkommende lørdag.

Musikkvideo

Musikkvideoen til den nye låten er laget av mange gamle filmer fra da de bodde på gården i Nupen på Andøya.

– Jeg fant en hel bærepose med filmer som Lineas mor hadde filmet, sier låt-aktuelle Buitink.

Mistet konen

I 2011 døde kona, Tilde Aune Hemersen, i en mopedulykke i Andenes sentrum. To år senere laget studenter en dokumentarfilm om hvordan livet etter ulykken. Også denne gangen hadde Buitink laget tittelkuttet, den gang med sangen «Not with me».

TV-karriere

I etterkant har Buitink vært flere ganger på TV, både som deltaker i TV3 Homsepatruljen, Killerkaraoke og som talentspeideren Ole Haug i Hotel Cæsar.  Han hadde også sitt eget program på lokaltv, Bedr@, som var et skjult kamera program.

– Flere sier de kjenner meg igjen, men de vet aldri hvor de har sett meg, sier Buitink.

LES OGSÅ: Jitse lager TV-serie

Skuespiller

Fortiden øver Buitink på skuespillerferdighetene sine. Han skal være med i teaterstykke «Kvinnen i sort», som skal vises i Tønsberg teater i november.

– Det er et utfordrende stykke, og jeg er ny i teaterverdenen. Men jeg får god hjelp av regissør og medskuepillere, sier Buitink.

Nå er han ute med ny låt, og han har et stort ønske om å slippe en ny plate snart.

– Jeg har jobbet med et album i to år nå, men jeg blir ikke rik av det jeg gjør. Så det blir barneskritt, og så ser vi hva som skjer, sier han.

Youtube-serie

Sammen har Buitink og datteren alltid filmet mye. Og da de dro til Nederland hadde de så mye film at de kunne lage flere episoder. I serien filmer de hverandre på mobiltelefonen, der alle spørsmålene som svirrer i hodet på en 9-åring blir besvart.

– Det vil være åtte episoder som vil vare i åtte til ti minutter. Første episode kommer ut førstkommende lørdag, og så vil de komme ut en gang i uken, sier Buitink.

Traileren til youtube-serien kan du se her.