Violet Road slipper fredag albumet «In Town to Get You».

– Spektakulært

Og Kjetil Holmstad-Solberg fra Andøy og resten av bandet lover en storstilt fremføring når bandet gjester Lindmo i beste sendetid dagen etter.

– Det blir en overraskelse. Spektakulært blir det. Når man først er på TV, må man vise seg fram. Nå er vi for første gang alene. Sist var vi med Åge Aleksandersen. Det blir noe prat og litt spilling, sier bandet til iTromsø.

Les også: Hadselværinger sentrale i Karpe Diems nye musikkvideo

Satser i utlandet

Bandet avslører også at de satser i Tyskland, Danmark og Sverige, og låta «Out of Words» er allerede listet på dansk radio.

– Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger fra folkene der nede. Men samtidig må vi fokusere på Norge, hvor vi har vår største inntjening. Jeg har enorm tro på at det kan smelle snart. Vi skal tilbake til Danmark i vår og følge opp, samtidig som vi har folk som jobber for oss mot utlandet, sier bandet til iTromsø.

Kjetil Holmstad-Solberg er klar på hvordan bandet skal vise seg frem for et nytt publikum på utenlandsturneer.

– Det er ofte sånn at det som har blitt de største hitsene er det for en grunn. Vi skal ha is i magen om man kutter dem foran et nytt publikum. Med oss er det totalpakken som gjelder. Folk er glade i showet vårt og det er ikke bare enkeltlåter, sier Holmstad-Solberg.

Les også: Skal se én film i 2016, bør du se denne

Musikkvideo fra «Andøy»

Katrine Strøm fra Dverberg har regissert Violet Roads nye musikkvideo.

Hun avslørte i et intervju med VOL tidligere i uka at mange rekvisitter og kostymer i videoen stammer fra Teaterklubb´81 på Dverberg.