Møtet åpner med en totimers orientering fra Kommunal Landspensjonskasse (KLP). Ifølge innkallingen vil orienteringen ha to hovedtemaer; «Generell orientering om KLP» og «KLP sett opp mot Andøy kommune».

Sykehjemsdebatt

Etter orienteringen fra KLP er formannskapet og gruppelederne for parti som ikke er representert i formannskapet innkalt til et orienterings- og dialogmøte med prosjektgruppa som utreder nytt sykehjem.

– Møtet er lagt opp slik at det først blir en orientering fra prosjektgruppa, før det åpnes for spørsmål og dialog, skriver ordfører Jonni Helge Solsvik i møteinnkallingen.

Næringsarbeid

Ordføreren opplyser til Andøyposten at rådmann Kirsten Lehne Pedersen i møtet også vil legge fram hvordan hun ser for seg at næringsarbeidet i Andøy kommune skal ivaretas når nåværende næringssjef Bjørnar Sellevold går av med pensjon om kort tid. Kommunestyret har ikke avsatt midler i budsjettet til å ansette noe ny næringssjef inneværende år.

– Det begynner allerede å hope seg opp med næringssaker, så det er en sak som ikke kan vente til det ordinære møtet i formannskapet i mai, sier Solsvik.