AILs hovedtrener Tom Stenvoll sier at det er lagt opp til et innholdsrikt kick-off-arrangement foran sesongstarten for Andenes-klubben.

– Det blir å regne for en «AIL-dag» i sentrum av Andenes, dette her. For ungene blir det aktivitetsdag med ulike øvelser og moro i regi av A-laget, sier Stenvoll.

Fotballinteressen i Andøy blomstrer. På Andenes koser Magnus, Leo, Adrian, Jørgen og Morten seg på kunstgresset i finværet - med triksing, finter og avslutninger på mål foran kveldens trening.

– Lørdag blir det mye liv og røre i sentrum av Andenes. Blant annet blir det salg av AIL-effekter, Norlandiahallen skal profilere seg, og det samme skal AILs nystartede supporterklubb - «Den blå horde», sier Tom Stenvoll.

– Videre legges det opp til et aldri så lite talkshow i godværet som er meldt. Vi legger opp til intervjuer med Emil Benonisen som leder «Den blå horde», nyvalgt styreleder Tove Wensel og AILs lagkaptein som forteller om klubbens planer for sesongen vi ruller igang om få dager. Så dette blir bra, og vi håper på masse folk. Vi kan love god stemning – så bli med, oppfordrer Jan Eirik Olsen og Tom Stenvoll i Andenes Idrettslag (AIL)