Norgesbingo holder til i Roald Amundsens gate på Andenes, i lokalene der før var postkontor. I etasjen over holder Andøy lensmannskontor til. Nærheten til politiet har imidlertid ikke skremt tyven(e) fra å slå til.

– Vi forlot her mandag klokken 21.30. Tirsdag morgen klokken 07.00 var det noen som fant døra inn til våre lokaler åpen, sier Frode Tollefsen.

Det er ikke spor etter innbrudd. Det er uklart hvordan tyvene har fått opp døra.

Penger

– Tyvene har fått med seg penger, en bærbar datamaskin og et ganske stort nøkkelskap av merket Bjørke. Det er kodelås på nøkkelskapet, sier Tollefsen.

Tyveriet ser ut til å ha vært målrettet. Tyvene har ikke gjort skader innvending og har etterlat få synlige tegn på at de har vært inne. Tyvene har åpnet en såkalt ladestasjon for spillekort og fjernet pengene som var der.

Tips

– Det er et frekt tyveri og vi er ute etter tips, uansett hva det måtte være. Tyveriet har skjedd på ei tid av døgnet der det er lite folk ute, så det kan være at noen har sett noe. Vi har ikke funnet nøkkelskapet eller datamaskinen som ble stjålet, så tyvene kan ha båret på noe, sier Edvardsen, som sier at politiet har sikret spor som nå skal undersøkes.