– Veldig gledelig at musikkvideoen vår nå har passert en halv million visninger. Tror folk kjenner seg tiltalt av at man kan gjøre noe sammen uten å konkurrere eller definere hverandre. Filmen er mesterlig laget av Trond Lillealteren, og det kjentes helt spesielt å ha ham i salen da vi hadde konsert i Bergen i dag, samme dag som den passerte 500000 visninger, sier Ola Bremnes som for tiden er på Norgesturné.

Dette melder artisten i ei pressemelding.

Norge elsker Ola Bremnes sin musikkvideo fra Bleik 61-åringen har aldri laget musikkvideo før og har ikke greie på Facebook. Men når han først spilte inn en musikkvideo, med Bleik som storslått kulisse, ble den omfavnet av det norske folk. Tatt opp i Andøy

– Et uvirkelig tall når en i også i tillegg tenker på delinger. Særlig de første døgnene. Det artige er at videoen fungerer sammen med den fantastiske låten. Og, ideen er bygd på naturen på Bleik og folket på Andøya, sier mannen bak videoen Trond Lillealtern.

Trond skapte videoen sammen med fotograf Dag Indrebø. Tre lokale fotografer bidro også til det ferdige resultatet. Filmen er produsert av Ola Bremnes sitt lille plateselskap Spell Musikk ved Hele Ramstad og Svein Spjelkavik.

"Vi har fyr" i Andøy: Måtte flytte innendørs Alt var rigget opp og gjort klart ved Andenes Fyr til konserten "Vi har fyr" med Freebird, Ola Bremnes og Tore Bruvoll. Så kom regnet Fikk nyheten på konsert

Trond fikk nyheten om at den magiske grensa på én halv milliion var passert da han var på tur inn på konsert med Ola i Bergen.

– Det ble en fantastisk konsert med Ola her i Bergen. Folk elsket den. Allsang. og trampeklapp. Ola er historieforteller. Han berører og gjør folk glade. Og for et band, sier en begeistret Lillealtern.

Han forteller at videon til låta molo spør hva en molo er.

– Det kan være et fysk bygg i stein, men også mennesker kan stå sammen og danne vern. Ola har en utvikling i filmen. fra søkende til trygg i møte med natur og mennesker, sier regisøren bak den populære musikkvideoen.

Ingebrigt Davik-Huset, Brattvåg, 29. September

Festiviteten, Kristiansund, 30. September

Brenneriet, Veiholmen, 1. Oktober

Olavshallen, Trondheim, 2. Oktober