Foto: Tony Gulla Sivertsen

Koret Crescendo er kjent for å levere gode konsertproduksjoner og lørdagens dykk inn i nyere norsk pop og rock-historie var ikke noe unntak.

Flinke solister

Fra starten med Halvdan Sivertsens «Tenne på musikk» til avsluttningen med «Sammen for livet» fikk publikum en reise gjennom landet. Fra Nord-Norge, gikk turen både vest og øst før vi gikk av på endestasjonen i trøndelag. Flere solister markerte seg på reisen, blant andre Charlotte Øygård og Jan-Vidar Egeberg Mortensen. Begge leverte så hele Vestlandet bør være stolt. I videoen kan du se de to og et et knippe av de andre låtene koret serverte på reisen.

Solid band

Som vanlig hadde Crescendo med seg et solid band som bestod av Einar Berg Olsen på tangenter, Fredrik Sakariassen på bass, Øystein Berg Olsen på gitar og Jens Egil Lian på trommer. Samspillet med koret var godt og bandet var med på å gi konserten «det lille ekstra».

Ny konsert søndag

Fikk du ikke med deg lørdagens konsert så er det ingen grunn til å fortvile. Koret inviterer til ny konsert allerede søndag kveld. Så liker du norsk pop og rock fra de seneste 30 årene, er det ingen grunn til å velge sofaen eller godstolen søndag kveld.