AIL spilte uavgjort 3-3 i begge sine kamper i kretsfinalen. Utgangspunktet for den siste kampen var dermed klart. Med seier til ett av lagene, ville det laget bli kretsmester. Med 0-0, 1-1 eller 2-2 ville Andenes IL bli kretsmester.

Lenge så det ut til å gå AILs vei, men to Svolvær-mål på overtid i andreomgangen sørget for at lofotingene ble kretsmester.

AIL-trener Tom Stenvoll var selv i Svolvær for å følge kampen og sørget for resultatoppdatering på AILs Facebook-side.

Svolvær tok ledelsen etter 10 minutter, men det gikk ikke lang tid før Beisfjord utlignet.

Ifølge Stenvolls rapport, hadde Beisfjord flere store sjanser utover i omgangen. Men flere mål ble det ikke før pause.

Beisfjord hadde også perioder etter pause hvor de trykket på og skapte sjanser, men det ble hjemmelaget som trakk det lengste strået og dermed vant kretsmesterskapet.

På overtid ble det både 2-1 og 3-1 til Svolvær.