GRÜNDER: Etter at han flyttet hjem til Andenes og satset på FFO, opplever Tom Stenvoll stor interesse for tilbudet. – I fjor hadde vi over 90 unger med, sier han. (Arkivfoto: Tony Gulla Sivertsen)

GRÜNDER: Etter at han flyttet hjem til Andenes og satset på FFO, opplever Tom Stenvoll stor interesse for tilbudet. – I fjor hadde vi over 90 unger med, sier han. (Arkivfoto: Tony Gulla Sivertsen)

Tom Stenvoll fortsetter som trener i AIL

Tom Stenvoll fortsetter som trener for Andenes IL

Det skriver Bladet Vesterålen i dag.

– Jeg aner ingenting om de andre lagene, så jeg skal ikke gå ut og si at vi skal ta seriemesterskapet i år også. Men vi skal bli enda bedre enn i år, så får vi se om det holder, sier Stenvoll til avisa.

Resten av trenerteamet fortsetter også for laget som havnet på 1. plass i femtedivisjon i årets sesong.

Stenvoll selv har klokkertro på laget foran neste sesong.

– Vi hadde en kjempefin sesong. Vi hadde litt tur i enkelte kamper, som gjorde at vi tok poengene vi trengte i kamper vi før har tapt eller spilt uavgjort i. Vi tok steg i riktig retning, og skal bygge videre på det, sier Stenvoll til BLV.

Mer å lese på vol.no:

 
VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Leses nå:
Andøy

Seks spennende hjerteslag på Dverberg 

Det var rom for hele følelsesregisteret da rutinerte skuespillere fra Teaerklubb´81 viste teater produsert på fire dager på Dverberg. 

Sp jobber med Andøya-rapport:

– Går til valg på at flystasjonen skal bestå

– Vi går til valg på at Andøya flystasjon skal bestå. For å få til det, må vi ha et solid tallgrunnlag, sier Senterpartiets Liv Signe Navarsete.

Høken vant mot Medkila

Høken slo Medkila på eget gress i dag.

Politiet har vurdert kumlokk-saken:

– Det er uheldig men ikke straffbart

Lensmann Lill Pettersen opplyser at Politiet har henlagt kumlokksaken på grunn av at det ikke ble funnet noen straffbare forhold.

Arbeiderpartiet, Venstre, KrF og MDG

– Vi støtter 30-sonevedtaket fra utvalget

Det sier Robert Svendsen (MDG) til Andøyposten. Vi har tatt runden hos partiene i kommunestyret og spurt om deres parti vil støtte Trafikksikkerhetsutvalgets (TSU) vedtak.