Bedriften består av Mathilde Lyså Nordheim, Sandra Strøm, Karoline Vedal, Nora Bergvik Lugavic, Martine Karlsen og Vibeke Elvan.

Under fylkesmessa for ungdomsbedrifter sikret de seg flere premier og billett til NM for ungdomsbedrifter, som er 3. og 4. mai på Lillestrøm.

– Det har rett og slett vært utrolig artig. Det er artig å se at vi har fått tilbake for innsatsen vi har lagt ned gjennom hele skoleåret, sier Vibeke Elvan til VOL fra flyplassen i Bodø på vei hjem fra fylkesmessa.

Andøy- og sortlandselever vant priser: Ble beste sosiale entreprenør Elevbedriften Get`em Points UB er tatt ut til å representere Nordland i NM for elevbedrifter. – Engasjert

– Hvorfor lykkes dere?

– Jeg tror det er fordi vi er seks jenter som er utrolig engasjert og har troen på vårt eget produkt. Da er sjansen for at det skal gå bra mye større, sier Elvan.

– Nå skal dere til Lillestrøm. Hva tror dere om det?

– Vi er veldig spent og det blir nok en opplevelse vi sent kommer til å glemme. Vi er veldig takknemlig for at vi får muligheten, sier Elvan,

– Samtidig er det spennende. NM er mye større og det er høy kvalitet på de ungdomsbedriftene som er med, legger hun til.

Prisutdeling på fylkesmessa for ungdomsbedrifter: Vesterålsskoler topper fire av fem kategorier Frivillighet

Get`em Points skal utvikle et frivillighetsarmbånd som skal føre til at flere stiller opp på dugnadsarbeid i forbindelse med ulike arrangementer. Dugnadsarbeidet skal lønne seg og gi avslag på andre arrangementer i ordningen. Dette kan være en innovativ løsning på et sosialt og kulturelt problem.

– Hvordan fikk dere ideen til dette?

– Ideen dukket opp under innovasjonscampen ved Romskipet Aurora helt på begynnelsen av skoleåret. To av jentene var med på ei gruppe som kom opp med ideen, og så har vi utviklet den. Vi vant også 10.000 kroner og det kom godt med da vi skulle utvikle produktet, sier Elvan.