Medkila, som rykket ned fra 3. divisjon i fjor, er motstander på Bleik.

Det var hjemmelaget som startet best. De gik opp til 1-0 etter 12 spilte minutter da Adrian Holst skårte.

Få minutter senere gikk hjemmelaget opp i 2-0 da Kristian Pedersen satte ballen i nota.

Høken var ikke lenge i paradis dog, for etter 19 spilte minutter reduserte Medkila til 2-1.

Flere mål er det ikke blitt og dermed står det 2-1 til pause. Vi kommer tilbake med flere oppdateringer i andre omgang.

Økte ledelsen

Etter pause økte Høken ledelsen til 3-1 etter nok ei skåring av Adrian Holst, men ikke lenge etter reduserte Medkila etter et selvmål.

Høken har fortsatt å kjøre kampen, men uten å makte å få ballen i nota.

Flere mål ble det ikke og Høken gikk dermed seirende ut 3-2.

Saken oppdateres

Kampfakta:4. divisjon herrer på Bleik Stadion.Høken-Medkila 3-2 (2-1)1-0 Adrian Holst (12), 2-0 Kristian Pedersen (16), 2-1 Ukjent (19), 3-1 Adrian Holst, 3-2 selvmål.