Hålogaland fotballkrets har bestemt av kampen som ble avbrutt på grunn av skaden til Buh Aden Hassan skal spille ferdig.

Dramatikk på AIL-kamp: Spiller flydd til sykehus for observasjon En AIL-spiller fikk en skade under kampen mellom Andenes IL og Melbo 2 mandag kveld. Spilleren ble fløyet til sykehus for observsjon. Melbo2 ledet

Da kampen ble avbrutt ledet Melbo2 2-1 over AIL, og det gjenstod litt over ni minutter på dommerens klokke.

– Jeg regner også med at vi skal spille den tiden dommeren hadde tenkt å legge til, sier AIL-trener Tom Stenvoll.

De to klubbene har i fellesskap fått i oppgave å finne ut når kampen skal spilles ferdig. I utgangspunktet skal det skje på samme bane og med de samme spillerne som var med da kampen ble avbrutt.

AIL-Melbo2-avgjørelse i neste uke – Vi samler nå inn informasjon og vil ta en avgjørelse om kampen i neste uke, sier Daniel Kvile i Hålogaland fotballkrets. – Treningskamp

– Jeg hadde en lang og god samtale med Melbo om dette. Vi ser nå på muligheten med å kombinere de ni minuttene med en treningskamp slik at Melbo2 slipper å komme ut til Andenes for bare ni minutter. Da kan begge klubbene få et bra utbytte som oppkjøring til høstsesongen. Vi kan også lage en sosial happening etter kampen, for det ble skapt noen bånd mellom lagene den kvelden, sier Stenvoll, som sier at man diskuterer en dato i august for kampen.

Hjørnespark

Da kampen ble stanset, hadde AIL fått hjørnespark, og Stenvoll regner med at kampen starter der.

– Da kan vi få en målsjanse med en gang, sier han.