Pit Karoliussen og Ronny Mikkelsen ble vinnerne i dame- og herreklassene i turneringa som foregikk på ni-hulls bane på Bleik.

Turneringa ble utsatt fra lørdag til søndag - grunnet dårlig værmelding. Utsettelsen mente deltakerne var et fornuftig grep.

– Helt klart. Det skal jo være levelige forhold når man spiller golf. I går ble han jo helt malabarisk, så utsettelsen var fornuftig. I dag er det heller ikke vindstille, men vi har i det minste opphold og litt sol, så vi koser oss, smilte Jorunn Jacobsen og Rigmor Törmä - idet de gjorde seg klare til turneringa.

God deltakelse

Raimo Törmä sier denne turneringa har rukket å bli tradisjon.

– Golfsesongen er på hell, det viste uværet lørdag, og vi pleier å kjøre «Bleik Open» nå på høstparten, som en avsluttende turnering, sier han.

– Vi er veldig godt fornøyd med deltakelsen - og har sytten deltakere.

Kjempeartig er det også at det er mange påmeldte både i herre- og dameklassen, tilføyer Raimo.

– Dette er også aller første gang vi kan spille rundt. Vi har fått etablert noen midlertidige green-er, slik at vi for aller første gang kan spille ni-hulls golf uten å spille flere ganger på noen hull. Det er også en milepæl for oss, sier Törmä.

Spennende til siste slag

Spillerne ble delt inn i grupper - og så bar det ut på banen.

– Kjempeartig og veldig sosialt med golf. Vi har det kjempeartig i lag, sa Bente Hanssen, Lillian Mortensen og Bodil Norheim.

– Ja, dette er god knall. Underholdende og god trim, i godt selskap, mente også Leon Olsen, Jostein Stave og Rolf Jacobsen.

Til slutt var det klart at Pit Karoliussen og Ronny Mikkelsen ble vinnerne av dame- og herreklassen. I herreklassen levde spenninga helt til siste runde.

– Kjempeartig at det var så jevnt. Det ble spennende, og selvfølgelig var det da ekstra artig å få klaff da det gjaldt, sa Ronny Mikkelsen fornøyd.