Arbeidet med å renovere ungdomsklubbens lokaler i den gamle postekspedisjonen på Andenes går sin gang. Casper, Kristine og Madelen i styret hos Disco Duck vil både ha inn flere styremedlemmer, og innspill til aktiviteter.

Casper Nilsen, Madelen Wensel og Kristine Sivertsen sitter i styret hos ungdomsklubben Disco Duck på Andenes.

Bredere sammensetning

De tre ønsker de å få flere ungdommer inn i styret.

– Ja, vi ønsker å utvide styret i klubben. Vi ser behov for å forsterke styret, og ønsker særlig å få inn flere ungdommer fra åttende og niende klassetrinn. Mange av oss som sitter i styret går i tiende, og derfor ønsker vi å få ei bredere sammensetning, forteller Casper.

– Vi tenker det er naturlig at det startes opp juniordisco og andre aktiviteter når klubben snart kan åpne etter renoveringa, og ser at det nok vil være fornuftig å lage et eget juniorstyre i tillegg - som kan planlegge sine aktiviter, sier Kristine - som her håper sjette og sjuendeklassinger vil melde seg.

Konsert som kick-off

Casper og Madelen sier det også er planer om konserter fremover.

– Vi ser for oss et konsertarrangement i forbindelse med gjenåpninga av klubben, som vil skje om ikke så alt for mange ukene.

– Dette vil bli en slags kick-off for klubben i ny drakt, sier de to.

Madelen sier det er viktig ungdommene på Andenes også kommer med innspill til hva slags aktiviteter klubben skal tilby fremover.

– Vi ønsker å få samlet ungdommen på Disco Duck, og derfor gjelder det å finne aktiviteter som mange har interesse for, sier hun.

– Ta kontakt!

Trioen ber alle som har tanker om dette, eller som kan tenke seg å ta plass i styret om å ta kontakt.

De tre forteller at arbeidet med å oppgradere klubblokalene ventes å være ferdig i høst.

–  Det er endel ting som gjenstår. Nytt gulvbelegg og montering av «nytt» kjøkken er blant disse tingene. Men vi håper og tror dette ikke skal ta lang tid, og at vi om få uker kan ha klubben i drift, sier de.