Konserten startet med Minising som fremførte "Tenn lys", der Elida Lian tente alle fire lys, i rekkefølge etter versene. Også korene Crescendo, Andenes mannskor og  Andenes blandetkor var med, samt Andenes skolekorps og Andenes hornmusikk.

Flere stemte i

Etter at Minising var ferdig var det skolekorpset sin tur. Man kunne høre at flere i menigheten stemte i når korpset satte i gang med "En stjerne skinner i natt" med sin solist. Etter skolekorpset var det menigheten sin tur til å synge "Nordnorsk julesalme". Den sangen ble forøvrig tatt to ganger i løpet av kvelden, etter oppfordring fra prest Gunnar Wiik. Dette fordi det trengtes mer tid til ofringen.

Mannskor i kjent stil

Andenes mannskor stilte i kjent stil, med flotte dresser og gode stemmer. Der hadde Harry Berg-Olsen solo på "O helga natt", med sin kraftfulle stemme. Crescendo stilte også i kjent stil, med klang og mye stemning i snagene sine, og så ikke ut til å være stressa over sine egne konserter de kommende dagene. Andenes blandetkor stilte med tre sanger, der i blant den kjente og kjære sangen "Det lyser i stille grender". Helt til slutt var det Andenes Hornmusikk som fikk avslutte det hele, først med sanger selv, før de fikk spille avslutningssangen med hele menigheten som kor til "deilig er jorden".