Nordlystkomiteen er nok mer enn godt fornøyd med bookingen av cowboyen fra Drammen, Jonas Fjeld. Hver lørdag nå i starten av 2015 er han en av hovedpersonene i årets utgave av det populære TV2-programmet «Hver gang vi møtes».

Lørdag var Jonas Fjeld hedersgjest, og ble hyllet av de andre artistene, samtidig som vi fikk bli bedre kjent med han.

– Det er veldig bra for oss at han deltar i programmet, for det er alltid fint å bli kjent med bakgrunnen og musikken til en artist man skal på konsert med, sier leder Marte Wiik.

– Blir utsolgt

Konserten med Jonas Fjeld markerer åpningen av den 15. Nordlystfestivalen, og åpningskonserten vil være i Hisnakul.

– Det er plass til cirka 130 personer i Hisnakul, og allerede nå er det solgt 50 billetter til denne konserten. Med den positive eksponeringen Jonas Fjeld får på tv for tiden, så oppfordrer vi folk til å være tidlig ute med å skaffe seg billett, for dette tror jeg vi kan garantere blir en utsolgt konsert, sier Wiik.

Gleder seg

Nordlyst-lederen forteller at artisten selv gleder seg til å komme til Andøy, men at det nok ikke blir gjenhør med noen av cover-låtene fra tv-serien.

– Managementet hans sier at vi nok ikke får oppleve at han gjør coverversjoner av andres låter på turne, men lover at han vil ha med seg et hav av egne hits som folk vil ha, sier Wiik. Blant Drammens-cowboyens mest kjente låter finner vi Engler i sneen, Drammen i regn og Tordensky.

– Hvilke låter som står på settlista til Nordlyst er ikke klart, men managementet lover at publikum ikke bruker å gå skuffet hjem fra en Jonas Fjeld-konsert, sier Wiik.