Blandakoret Samklang og Dverberg og omegn musikkforening hadde slått seg sammen, og inviterte til en musikalsk start på februar søndag kveld.

Lys fra koret

Anført av sin ferske dirigent Katrine Heggelund åpnet blandakoret konserten med tre nummer der lyset stod i sentrum. «Lysfest», «Vi tenner våre lykter» og «Solskinnsvise» fikk publikum servert fra koret, som etter undertegnedes mening har blitt bedre. Det var bokstavelig talt god samklang og flotte stemmer vi fikk høre.

Dverberg og omegn musikkforening hadde tatt et lite steg tilbake i sitt åpningsnummer og startet sin avdeling med «January» av Ozzy Osbourns(!) gitarist Zakk Wylde. Interessant og spennende valg, og ikke minst flott arrangert av Krister Eid.

Trøkk og sarte toner

Korpset tok turen innom Lars Bremnes sin nydelige «Å kunne æ skrive», med Chalotte Andersen som solist, før de fikk taktfoten til å gå hos publikum med storbandtoner i «We`ll meet again». De avsluttet med et Beatles-medley, der de både fikk vist frem trøkk og sarte toner.

Etter en pause med servering gjentok arrangørene oppskriften med to avdelinger hver, før de sammen avsluttet med Ola Bremnes sin flotte sang «Har du fyr».

Vi håper dette ikke er siste gang de to musikalske naboene slår seg sammen, for både arrangørene selv og publikum så ut til å like dette samspillet.