– Jeg har i en årrekke registrert at «Bakeri-Paralamentet» både i forkant og etterkant av beslutninger i kommunestyret har grundige drøftinger om viktige saker for Andøy og at man også i en rekke saker har pekt på alternative løsninger, sier Solsvik i en pressemelding. Han sier at han selvfølgelig er opptatt av å få innspill fra alle som har kreative løsninger på kommunens utfordringer.

– Derfor har jeg invitert «Bakeri-Parlamentet»  til formannskapssalen for samtale om hvordan vi i fellesskap kan skape fremtidens Andøy, skriver han.

Stor kompetanse

– Jeg har selvfølgelig også registret at det ikke er grenser for hva «Bakeri-Parlamentet» har kompetanse i forhold til , og at de også noen ganger er hoderystende til hva vi politikere foretar oss, skriver Solsvik, som er glad for at så mange som 16 av parlamentets medlemmer har takket ja til møtet i formannskapssalen førstkommende fredag.

LES OGSÅ: Her løses verdensproblemer hver eneste dag

Ser frem til å få råd

Som på parlamentets møter på bakeriet, vil det selvfølgelig servert svele og napoleonskake – levert fra Jul Nilsens Bakeri.

– Jeg ser fram til å få råd om viktige saker for Andøy kommune fra "Bakeri-Parlamentet" Jeg vil selvfølgelig benytte denne anledningen til å gi parlamentet informasjon om viktige saker det jobbes med i administrasjonen og politisk nivå, avslutter Solsvik.