Mandag kveld tar Andenes mot Luna på Andenes stadion. Hjemmelaget tok ledelsen etter 25 minutt, etter mål av Chaiyuth Bråten. Samme mann økte ledelsen til 2- 0 etter 37 minutt.

Ledelsen er høyst fortjent. Luna har ikke vært farlig frempå så langt i kampen. Etter pause økte Rydningen til 3-0 med Andre Rydningen. Like etter puttet Habtom Kiflezghi på til 4-0, etter å ha satt et straffespark i mål.

Men det er langt fra avgjort, for det kommer mer. En dobbelsjanse til AIL, ender med en flott scoring av Andre Rydningen, som sender hjemmelaget opp i en velfortjent 5-0 ledelse. Men det stopper ikke der, for like etter fyrer Tobias Ellingsen løs, og øker ledelsen til 6-0. AIL får en ny straffe helt på tampen av kampen. Men gjestenes keeper er dyktig, og avverger skuddet fra Marius Spjelkavik Elvan. Like etter blåser dommeren av kampen - som endte med en solid 6-0-seier for AIL.