NAV-kontorene i Vesterålen har gått sammen om å arrangere jobbmesse i Kulturfabrikken på Sortland den 10. mars. NAV har gjennom flere år gjennomført jobbmesser over hele landet, med stor suksess.

- Nå er turen kommet til Vesterålen! skriver NAV-kontorene i en pressemelding.

Møteplass

På jobbmessen kan arbeidsgivere og arbeidssøkere i regionen møtes for å bli kjent med hverandre, og hvor bedriftene kan profilere seg overfor personer som søker arbeid.

- Alle som er på jakt etter ny jobb, fast eller vikariat, sommerjobb eller ekstrajobb, kan treffe arbeidsgivere på messa.

De som er på jobbjakt har med seg sin CV, og arbeidsgiverne kan markedsføre sitt behov for kompetanse, på kort og lang sikt, og begge parter kan finne sin «match» der og da.

Mange deltakere

- Våre samarbeidspartnere er Vesterålens Næringslivssamarbeid og Karrieresenteret Nordland, som også vil ha stand på messen. NAV EURES vil også være til stede, slik at både arbeidsgivere og arbeidssøkere som vil høre mer om rekruttering til/fra Europa kan få informasjon og veiledning.

Kommunene i Vesterålen er store arbeidsgivere, og vil være selvskrevne deltakere. I tillegg har bedrifter innen mange bransjer allerede bestilt plass på messa, f.eks. oppdrettsnæring, forsikring, dagligvarehandel, reiseliv, forskjellige serviceyrker, kontorarbeid, bygg og anlegg, og så videre.

- Det er fortsatt plass til flere; det er bare å ta kontakt med nærmeste NAV-kontor.