- Vi er blitt kjent med at to av våre ungdomsbedrifter på Medier og kommunikasjon blir å vinne priser i Norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter på Lillestrøm 29. og 30. april. Dette er hemmelig for disse elevene. De blir gjort kjent med dette fredag her på skolen den videregående skolen på Stokmarknes. Vil avisen komme for å overvære dette?

Slik lød invitasjonen til Vesteraalens Avis og VOL tidligere denne uka. Selvsagt måtte vi være med og feire denne prestasjonen. Med tanke på det antall elever som er med i ungdomsbedrifter, som deltar i lokale og regionale konkurranser, og som til slutt blir plukket ut til å delta på den store Norgesmessa, så skjønner man at det er litt av en prestasjon å bli plukket ut blant vinnerne.

Kjeft

- Vi trodde vi skulle få kjeft for roting, for det var det lærerne sa før de samlet oss her i klasserommet. Det sa himmelfalne og svært glade elever da vi spurte om reaksjonene etter at de fikk overrakt beskjeden fra Bent Bakkan i Ungt entreprenørskap.

- Med tanke på at det vil være rundt 900 elever fordelt på et par hundre håndbplukkede bedrifter, så sier det seg selv at det er en prestasjon å være blant de tre beste bedriftene, sier Bakkan.

- Stolte

Det er bedriftene Clockwork studios og Creavid som er plukket ut som vinnerkandidater på bakgrunn av å ha produsert en super reklamefilm, samt stå bak en glitrende god nettside, forklarer Bakkan.

- Vi er utrolig stolte av dere. Dere fortjerener dette, for dere er flinke, sa Åse Jakobsen på vegne av skolen.