Rundt 40 vitner fra Gisløy og Sortland menighet har i helgen deltatt på Jehovas Vitners sommerstevne i Stockholm, sammen med rundt 50.000 andre fra hele Skandinavia, Island, Grønland og Færøyene.

Blant de var Snorre (71) og Ann-Mari (67) Martinussen.

– Vi er overveldet av atmosfæren, alle vennene vi traff, og det enestående programmet om å ”Etterligne Jesus”, sier de begge i en pressemelding.

– Og skuespillet om hvordan Gud sendte Jesus til jorden, og gjorde ham til Herre og Kristus, var et helt spesielt høydepunkt.

Vitner i mange år

Ann-Mari og Snorre har vært ivrige forkynnere i mange tiår.

– Vi ønsker å fortelle folk Bibelens budskap om en lysende framtid her på jorden, forteller Ann-Mari.

– Så alle i vårt vidstrakte distrikt - både i Bø, Øksnes, Hadsel, Kvæfjord og Sortland -  trenger også å se og forstå dette gode budskap. Derfor går vi til folk for å fortelle om det, sier hun.

Under helgens stevne fikk de møte mange av de andre skandinaviske vitnene. På verdensbasis teller Jehovas vitner over åtte millioner, ifølge Martinussen.

Til Sortland

Første helg i juli neste år er det altså Sortland som er sted for Jehovas Vitne-stevne. Vitner fra Nordland, Troms og Finnmark vil samles her.

– Vi blir ikke 50.000 på Sortland. Vi er ikke så mange her i nord. Men vi gleder oss til å forberede dette stevnet også, sier Snorre